General Electric


GE LEVERT BELANGRIJKE BIJDRAGE AAN HET DEBAT OVER INNOVATIE IN DE EU


Inzicht

Innovatie zit GE in het bloed en daarom wou de onderneming een actieve en constructieve bijdrage leveren aan het debat over de toekomst van innovatie en duurzame ontwikkeling op lange termijn in de EU.

Idee

In de lente van 2010 onthulde de EU haar ‘2020-strategie’ op het vlak van groei en ontwikkeling.

De vraag van GE aan Edelman? Laat GE een cruciale rol spelen tijdens belangrijke gesprekken over innovatie in het kader van de 2020-strategie.

Edelman zette daarom samen met GE de ‘Innovation Barometer’ op poten: een vooruitstrevend instrument dat GE hielp om de dialoog aan te gaan met de Europese beleidsmakers. De lancering van de Barometer – een analyse van hoe de perceptie van innovatie verandert in onze complexe, geglobaliseerde wereld – werd luister bijgezet met evenementen, persoonlijke briefings en berichtgeving in de media en op de sociale platformen.

Impact

Geïnspireerd door de eerste Innovation Barometer in Brussel heeft GE ook een wereldwijde versie van de Barometer gecreëerd. Die wordt elk jaar voorgesteld tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos. Voor een meer lokale aanpak heeft GE bovendien nationale versies van de Barometer in het leven geroepen voor de landen die op dat moment voorzitter van de EU zijn. De Innovation Barometer is uitgegroeid tot een echte referentie in gesprekken over het innovatiebeleid en heeft van GE een onmisbare stem in het debat over innovatie gemaakt. Bovendien kan de onderneming dankzij dit instrument een duurzame dialoog aangaan met de vele Europese en nationale belanghebbenden.

Please update your browser.

This website requires Chrome, Firefox, Safari or Internet Explorer 9+